SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

Webáruházunkban az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

GLS Futárszolgálattal való kiszállítás:

15.000 Ft alatt: 1290 FT

15.000 Ft felett: INGYENES

Utánvétes fizetés esetén 300 Ft utánvétes kezelési költséget számítunk fel.

Amennyiben ezt a szállítási módot választod, az alábbi folyamaton keresztül jut el hozzád a csomag: Átadjuk a csomagodat a GLS futárnak. Erről e-mail értesítést kapsz tőlünk. A kiszállítás időpontjáról a GLS küld egy e-mailt. Pl.: 10.16-án 10 és 12 óra között.

A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adj meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a csomagot. Amennyiben a megadott cím nehezen megtalálható, a szállítási cím megadása alatt megjegyzés rovatban hagyhatsz megjegyzést a futárnak.

Az első sikertelen kézbesítés után a futár még egyszer ingyen kiszállítja a csomagot a megadott címre. A második sikertelen kiszállítás után, már csak a szállítási díj ismételt megfizetése esetén kerül újból kiszállításra a termék.


GLS
  CsomagPont

890 Ft

Utánvétes fizetés esetén 300 Ft utánvétes kezelési költséget számítunk fel.

Vedd át csomagod az ország több mint 500 pontján, rugalmasan, amikor szeretnéd. A GLS futárszolgálat SMS értesítést küld, ha a csomagod az általad kiválasztott GLS Csomagpontba kiszállította. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésedre. A harmadik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

A GLS CSomagpotban lehetőséged van készpénzes és bankkártyás fizetésre, de ne feled ez utánvételes fizetésnek minősül, aminek plusz költsége van.


Személyes
átvétel:

1. YOGOPLAY játékbolt
1094. Bp. Balázs Béla utca 10/A.

Nyitvatartási idő:

HÉTFŐ  13-18 ÓRA
KEDD  10-18 ÓRA
SZERDA  13-18 ÓRA
CSÜTÖRTÖK  10-19 ÓRA
PÉNTEK  10-18 ÓRA
SZOMBAT  10-12 ÓRA
VASÁRNAP  ZÁRVA

Itt készpénzzel és kártyával is tudsz fizetni.

2. YOGOPLAY telephely
1118. Bp. Ménesi út 49. 14-es kapucsengő.
A személyes átvétel pontos időpontját kérlek +36 20 477 46 40 telefonszámon előre egyeztesd a munkatársunkkal. Személyes átvétel esetén készpénzes fizetésre is lehetőséged van plusz költség nélkül. Viszont kártyás fizetésre a helyszínen nincs lehetőséged.