fbpx

FIZETÉSI MÓDOK

A játékboltban az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

KÉSZPÉNZ
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Webáruházunkban az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

KÉSZPÉNZ:
Készpénzes fizetésre csak személyes átvétel esetén van lehetőséged.

(A futárnál vagy az átvevő ponton történő készpénzes fizetés utánvétnek minősül, aminek plusz költsége van.)

UTÁNVÉT:
Készpénzes vagy kártyás fizetés a futárnak vagy az átvevő ponton. Ennek a fizetési módnak van plusz költsége, aminek az összege: 300 Ft.

UTALÁS:
A csomagod árát utalva is fizetheted. Az utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: K&H Bank
Kedvezményezett neve: Yogoplay Kft.
Kedvezményezett számla száma: 10403301-50526654-72881005
Közlemény: Ide minden esetbe írd be a neved és a rendelés számodat.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS:
Bankkártyás fizetésre a Barion rendszerén keresztül van lehetőséged. Ez egy magyar fejlesztésű fizetési rendszer, amiről bővebb információt itt találsz: https://www.barion.com/hu/vasarlok/arak-vasarloknak/.

Ez egy olyan fizetési rendszer, ahol biztonságos módon tudsz kártyával fizetni vagy létrehozhatsz egy online pénztárcát, amit feltölthetsz pénzzel, így nem kell a bankkártya adataidat kiadnod.

Amennyiben a kártyás fizetést választod a Barion rendszeren keresztül (pont olyan felület, mint a OTP, K&H vagy egyéb bankok kártyás fizetési rendszere) megadod a kártyád szükséges adatait egy biztonságos rendszeren keresztül.  A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ((Ez egy szigorú biztonsági előírásoknak megfelelő tanúsítvány, amit a kártyakibocsájtók (Visa, MasterCard stb) hoztak létre a biztonságos kártyás fizetéshez)) ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához.

Barionos kártyás fizetés esetén az előre feltöltött Barion tárcádból is kiegyenlítheted az általad rendelt termékek árát.

 

.