>    >  Fejlesztőjáték, Kinti játék, Montessori típusú, Mozgásfejlesztés  >  Húzható táncoló aligátor – natúr

Húzható táncoló aligátor – natúr

9 190 Ft

Az aligátor feje és farka fel-le mozog miközben húzod, és persze a kattogás sem maradhat el, hiszen így sokkal izgalmasabb.

Készleten

Mennyiség

Már csak 13560 Ft az ingyenes kiszállításig!

Leírás

Az aligátor feje és farka fel-le mozog miközben húzod, és persze a kattogás sem maradhat el, hiszen így sokkal izgalmasabb.

A termék zöld színű elődje Oppenheim Toy Portfolio Gold Seal, German Design Prize és Recommended KidsOut Good Toy Guide by NATLL’s díjakat nyert.


Kor: 12 hónapos kortól
Anyag: textil, fa, káros anyagot nem tartalmaz
Mit fejleszt: a koordinációt, képzelőerőt, nagymotoros mozgást és ok-okozati összefüggésekre tanít
Méret: 9,5 x 24,5 x 10 cm

Csomagolás: újrahasznosított papírból


A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet és emiatt kivágnák. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöldenergiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.


Montessori típusú játék:

Montessori típusú játékok

A PlanToys több játéka bekerült abba a japán könyvbe, amit Kimitoshi Matsuura a Japán Montessori Kutató Intézet vezető tanárképzője és Matsuura Gakuen, a Montessori Iskola igazgatója készített a Montessori oktatásról.Mindketten életbevágónak tartják, hogy megtanítsák és felhívják a szülők figyelmét a gyermekek fejlesztésére és hogy a játék, és a megfelelő játékkal való fejlesztés mennyire fontos.A Montessori oktatásról szóló japán könyveben a PlanToys 3 játéka is bekerült, az egyensúlyozó kaktusz, a húzható táncoló aligátor és az összefűzhető juh.Készült most több cikkünk is a témában:Ki volt Montessori Mária: https://yogoplay.com/2020/04/19/montessori-neveles-montessori-oktatas-montessori-jatekok-ami-a-csovon-kifer/Montessori otthon: https://yogoplay.com/2020/04/20/montessori-neveles-a-hetkoznapokban-montessori-otthon/

Gepostet von Yogoplay am Dienstag, 21. April 2020

További információk

Márka

Plan Toys

Életkor

Nem

Méret

9,5 x 24,5 x 10,0 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Húzható táncoló aligátor – natúr” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

logo
X