>  Blog   >  Játék   >  A legdrágább játékok a Yogoplay-ben

A legdrágább játékok a Yogoplay-ben

TOP 10 LEGDRÁGÁBB JÁTÉK A YOGOPLAY JÁTÉKBOLTBAN

Sosem volt cél az olcsóság.

Hogy mi alapján kerül be egy márka a Yogoplay játékboltba?

Elképesztően magas normáknak kell megfelelnie az esztétika, az alapanyag, a kivitelezés és a funkció terén.
Az kevés, hogy egy játék természetes alapanyagból készült. Az is szempont, hogy mivel és hogyan kezelték az adott természetes anyagot mielőtt játék született belőle. Az sem elég, hogy fejlesztő játék, ha nem képvisel esztétikát. De hosszan lehetne még sorolni.
És igen volt olyan termék, ami lekerült a bolt és a webáruház polcairól és olyan márka is van, ami nem kerül fel, bár keresik, mert nem üti meg a mércét. Trendi gagyit bárki tud árulni, a Yogoplay pedig nem egy játékbolt a sok közül, hanem Budapest, talán az Ország legjobb játékboltja.

Szóval itt villantani kell egy játéknak, hogy méltó legyen arra, hogy díszelegjen a Yogoplay játékbolt polcain. De a kiválóságok között is vannak különösen kiemelkedők, a TOP 10 legdrágább játék.

10. PanToys babakocsi

Kevés olyan játékgyártó vállalat van, amelyik fa babakocsit gyárt.
Olyan pedig még kevesebb, aminek a dönthető Mózes kosara két irányba szerelhető fel, a menetirány szerint vagy előre néz, vagy pedig az anyuka felé.

A kiegészítő babakocsi táskával pedig minden megvan, ami egy igazi anyukának kellhet.

9. PlanToys 3 emeletes parkolóház

Tömör fa parkolóház, napelemes elektromos töltőállomással.

Már akkor elektromos töltőállomás volt a parkolóházban, amikor a világ még csak pár elektromos autóról hallott. A tetején helikopter leszálló fogadja a légi közlekedőket. A lift fel-le mozgatható a parkolóház tetején található tekerővel. A Parkolóház különböző szintjei rámpán is megközelíthetőek. A készlet része a két gumikerekes kisautó.
Fa autóút csatlakoztatható hozzá. 

8. Kreatív babaház

Egy fa babaház, amit kedved szerint bármikor átépíthetsz.

A ház alapja 3 elemből áll, ami szabadon variálható. A tető is külön helyezhető az épületre. A készlet a bútorokat tartalmazza.

7. PlanToys Tűzoltóállomás

A tűzoltók különleges csodálatos lények, a PlanToys tűzoltóállomás pedig egy méltó épület számukra, fából.

Minden rendes tűzoltó állomásnak nyitható a garázskapuja, de a kutyának is lennie kell. A 3 emeletes épületen kijelölt helye van a Tűzoltó helikopternek. A tűzcsap és a poroltó segíti a tűzoltók munkáját. A PlanCity részeként a tűzoltó állomás alapja olyan magas, mint a PlanToys fa úthálózat.

6. PlanToys asztal és szék

RedDot díjas (RedDot díj a legrangosabb elismerés a dizájn világban) kisbútor gyerekeknek.
Gyönyörű hajlított fa asztal, hajlított fa kisszékkel. Az asztal tetejére krétával lehet rajzolni.

5. Flow Amsterdam óriás Moby, óriás Apollo

Egy 68 cm hosszú és 42 cm magas bálna vagy egy 80 cm magas és 45 cm széles rakéta illene inkább a gyerekszobába?

A FlowAmstredam holland márka óriás lámpái egyedi hangulatot varázsolnak a gyerekszobába.

4. Wobbel egyensúlyozó deszka

Waldorf típusú mozgásfejlesztő, nyíltvégű játék.

Azok a játékok nyíltvégűek, amiknél nincs konkrét egy féle felhasználása, mint egy játék konyhánál, hanem a gyermek fantáziája szabadon szárnyalva határozza meg, hogy az adott játék épp mi.
A Wobbel egyensúlyozó deszka is ilyen. Hol mozgásfejlesztő eszköz, hol alagút, paraván a bábszínházhoz, vagy éppen hintaágy, a kiegészítő matraccal és párnával kényelmes fekhely.
A wobbel holland márka különlegessége, hogy 13 réteg tömör bükkfából készül, az alján található filc réteggel nem csak szőnyegen, hanem bármilyen padló felületen használható és csillapítja a zajt.

3. Modern babaház

Hajlított fából készült, letisztult formatervezésű babaház.

A ház stílusához illő bútorokkal. A belső térelválasztó falak szabadon mozgathatóak, így a gyermek a saját fantáziája szerint alakíthatja ki a tereket. A bútorokat a készlet tartalmazza. 54 cm magas babaház.

2. TriClimb

Pikler háromszöghöz hasonló, mozgásfejlesztő eszköz.

A TriClimb mászóka egy háromszög mászóka, ami mozgásra ösztönzi a gyermeket. Egy mozgásfejlesztő eszköz. Erős és stabil szerkezetének köszönhetően, már egész kis kortól használható. Felmászik, lemászik, átmászik, leugrik róla a gyermek, miközben fejelődnek az izmai, a nagy motoros képességei és a testtudata. felfedezi, hogy mire képes.Mivel a játékpiacon nem volt biztonságos az európai és nemzetközi szabványoknak megfelelő, nagy terhelést bíró esztétikus háromszög mászóka, az angol TriClimb keresett egy tervezőt és megalkotta TriClimb mászókát.

A mászóka teherbírása: 100 kg.

1. Viktoriánus babaház

Ez nem egy egyszerű babaház, amit megveszel, majd leselejtezel. Ez egy örök darab, amivel nem csak a gyermeked, hanem az unokád, a dédunokád, sőt is ükunokád is játszani fog.
A 73 cm magas babaház 3 szintjén mindennek van megvan a helye, összesen 5 helységet lehet berendezni, hagyományos vagy modern bútorokkal. A babaház teteje felnyitható, a homlokzata két irányban kinyitható. De, mi a helyzet ha Böbe baba ki szeretne nézni az ablakon, csak fel kell tolni az ablakot, mint a hagyományos Viktoriánus épületek esetében, és már ki is kukucskálhat. A babaház 73 cm magas és 64 cm széles.

A kiegészítő Viktoriánus babaház alagsorral, a négy szintes babaház, már 1 magas.

logo
X